sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Muuttopalvelu ja apumiespalvelu Tampere - Pirkanmaa, Häme, Karjala, Vienanrannat ja maa Jääkärien marssin soidessa

Muuttopalvelu ja apumiespalvelu Tampere Pirkanmaa aatteellisen miehen aatteellista palvelua aatteellisen yhdistyksen lukuun

E-mail: muuttopalvelua@gmail.com
---------------------------------------------------------
http://muuttoapumies.blogspot.com

------------------
Savuttomasti, raittiisti ilman nuuskapuruja hurttia suomalaista huumoria ja musiikkia ilman teostomaksuja kun vihellellään ja laulellaan omaan lukuun ;) itsenäisyytemme alun ja sota-ajan musiikkia "silmien välliin" bravuurinumeronamme ;).

Kotitalouksien muutot sinivalkoisin "pistetään pistetään banaania poskeen" - ajatuksin ja laulun sanoin :) 

Lukuunne vuokrattavalla tilavalla autokalustolla kaikenkokoiset muutot, varastojen tyhjennykset ja vastaavat kuljetukset. Apumies- muuttopalvelumme joka toimii tarvittaessa kuskina / kuljettajana, sekä osallistuu aina kantamiseen, sekä huolehtii ajallisesti muuton järjestämisen hyvin

Apumies- ja muuttopalvelumme

Apumiespalveluna yhden tai (erikseen sopien ) useamman miehen voimin lisä- ja kantoapua muuttoihin. Kaikki kokoamis- ja asennustyöt huomioidaan.

Toimisto- ja yhteisömuutotKauttamme edulliset yhteisö- ja yritysmuutot (joista suositukset), kokoonpanot, laitehuollot yms. Kysy rohkeasti lisää!

Yksittäiskappaleet + kappale- ja tavaratoimitukset kukkalähetykistä alkaen


Nopeat lähdöt ja vakioreitit maan mahdollisesti edullisimmilla kilometreillä 0.46 euroa/km vuonna 2011

Kodistalähtevien ja ns. opiskelijamuuttopalvelutKimmoisaa, hurttia tehokasta palvelua asiakkaan aikatauluun, rahtikirja tarvittaessa myös englanniksi;


 When others are just masturbating, we are already really fucking transporting without any hip hop trousers ;).

--------------------------
Otamme savuttomien, raittiiden ja nuuskattomien, reippaiden miesten yhteistyötarjouksia ilman etnosensitiivistä värinää, joko kaverin tai oman toiminimen tmv:n kautta epr-kortilla vastaan, jottei tartte näiden erilaisten sotu-/hetupelleilyjen kanssa leikkiä, vaan voimme laskuttaa ja maksaa suoraan rahan rahana. 
"Työsuhteet" ovat ns. vuokratyötä joten emme myöskään ole ensimmäisenä tilittelemässä muille teille kuuluvia rahoja. Maksu vuokratyöstä tilanteen ja tilauksen mukaan eli tilitykset heti kun asiakas on maksanut. Suosimme käteissuorituksia, jottemme osallistu enempää pankkien ja hölmöläisyyksien tukemiseen turhina välillisinä tukisuoritteina ( EU:n Kreikka, Portugali tukipaketit, kehitysapu, lähialueyhteistyömäärarahat miehittäjällemme Moskovan oblastille jne)


Tämä kaikki on mahdollista ilman että pitää asua esim. Virossa tai 6 kk muualla tai kuulumatta merimiesunionin rinkiin. Hommat hommina ja hölmöläisyyksille keskisormea. 


Yleensä muuttohommista jää jtkn exraa jaettaviksi, kun muuttajat mm. ravintolat etc heitätyttävät tavaroitaan roskiin.

-------------

http://muuttopalvelu.blogspot.com

--------